Melasa Emelia

   
Veçanërisht e dobishme: për sportistët për arritje të larta,
për studentë për produktivitet intelektualια,
për punonjësit e profesioneve të rënda,
për të sëmurë që kurohen,
për vegan dhe njerëz që agjërojnë,
për shtatzane dhe fëmijë të vegjël,
për njerëz të shëndetshëm për kënaqësi fizike dhe intelektuale, stimulim natyral dhe energji.